torsdag 21 februari 2013

Reafynd Nr:2
Har äntligen hittat min tallrikshylla! Jag visste redan i julas när vi gjorde om i tv-rummet  att jag ville ha den där på väggen men hittade ingen som passade. Tänkte faktiskt att vi skulle göra en själva men tiden har inte räckt till. Förra veckan var vi på resande fot och hoppade in en snabbis i en favoritbutik i Hedemora, Blomsterstugan. Efter att ha gått runt en stund och gottat sig i allt det fina så hittar vi en fyndhörna och jag hör mannen säga "var det inte en sån där du vill ha?". Jovisst, där stod den precis som jag tänkt mig och dessutom till REA pris. Ja, man brukar ju säga att den som väntar... ja ni vet.
Nu har vi satt upp den på väggen och jag blev så nöjd. Har lite svårt att veta vad jag vill ha på den bara. Har hunnit göra om sen jag tog de här bilderna men det är ju det som är roligt "att möbla" som Lotta på Bråkmakargatan sa.
Nu ska jag knyta ihop säcken för idag. Ha det så bra alla mina vänner i vida världen.
Kram Lena

5 kommentarer:

 1. Gunilla Norstedt21 februari 2013 15:02

  Jättefint! Jag hittade en själv på loppis i somras. Kul när man hittar det man sökt efter. Roligt att du har en blogg!

  SvaraRadera
 2. Åhh, vilken fin hylla! Ännu bättre om man dessutom får den till reapris! Ja, nu har du lite och fundera på och pyssla med! Kuuul!

  Fredagskram!
  Petronella

  SvaraRadera
 3. Men upptäckte just att det ser jättekonstigt ut på bilderna. På min andra dator ligger de så fint bredvid varandra!!!

  SvaraRadera
 4. Nu har jag gjort om alltihopa så nu blev det bättre...

  SvaraRadera
 5. Jättefin tallrikshylla, där gjorde
  du ett toppenfynd! och så fin tapetbård
  och grå träspeglar under.
  Ha en skön helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera