tisdag 29 januari 2013

Vintertrapp

Just nu snurrar veckorna på i väldig fart med födelsedagar, möten och mässor, läxor, tvätt och annat. Har förstått att det är detta som kallas livet. Hinner därför inte runt och titta hos er alla fina bloggvänner men jag försöker. Hinner heller inte med att uppdatera som jag skulle önska men nu kommer det några bilder från vår vintertrapp. Jultomten har fått flytta in sedan bilderna togs men annars står resten kvar och får göra det ett tag till. De små skidorna har både jag och mina systrar åkt på när vi var små och de ursöta skridskorna har jag lekt isprinsessa på en gång i tiden.
Nu ska jag snart krypa ner i sängen för jag känner på mig att morgondagen blir precis lika innehållsrik som denna. Kram på er alla där ute och glöm inte att "det är dagarna som går som är livet".
//Lena

3 kommentarer:

 1. Godmorgon!
  tack för din gulliga kommentar..;)
  jag hinner inte heller kika in på alla fina bloggar så ofta som jag skulle vilja...menmen...precis som du säger..sånt är livet..;)
  Å va fint ni har där vid entrén. Vilka fina dörrar och va roligt med de söta skidorna o skridskorna som verkligen också är ett minne..;) Å stavarna!! Hur söta var inte de?..
  Jag längtar tills vi får göra fint på vår veranda igen. Just nu har vi inte ens panel på alla väggar så det ser för taskigt ut..:(
  Som tur är är det tak över så det kan vänta tills våren kommer och det går att måla igen.
  Ha en fin dag!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Ah, har du dubbeldörrar, det som
  är så fint! Hela entrén är jättefin.
  Och små skidor är så gulligt.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 3. Superfina dubbeldörrar och vad fint du har pyntat, med skidor och allt! Riktigt vintrigt och snyggt! Jag veeet... Tiden räcker inte, önskade ibland att man inte behövde sova så man kom ikapp...

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera