söndag 26 augusti 2012

Sovrum

Upptäckte härom dagen att ett av mina favvounderlakan hade blivit helt utslitet så det blev en liten tripp till Hemtex. Skulle bara köpa underlakan men hittade dessa underbara påslakansset. De fanns i grått och beige. De grå var ju som gjorda för vårt sovrum så jag kunde inte låta bli. Gillar den lilla kronan som är broderad på örngottet. De är vändbara så man kan väja mellan breda eller smala ränder.
Visst blev det fint i sängen nu längtar jag till kvällen så jag kan krypa ner och testa om de är lika sköna som de ser ut.
Kram Lena

5 kommentarer:

  1. Vilka fantastiskt fina lakan. Säkert jätte sköna också.
    Nu håller jag på och plockar i skåp och garderober...jisses.... En hel sopsäck full av påslakan blev det. Inte vill jag ha orange och gula och knallgröna lakan längre och det är dessutom av bästa kvalité så de blir aldrig dåliga och utslitna. Nej!! Jag e såååå trött på dom så iväg med dom. Det fanns en jätte bra kontainer på returen där passade det bra ;-)
    Man kan väl unna sig lite nya lakan. Helt rätt av Dej!!!! Så blir hela sovrummet lite nyare också.

    Ha det gott!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har också gamla lakan som ligger och tar plats i skåpet. Jag vet att jag aldrig kommer att använda dom kanske ska göra en rensning jag också....
      Hoppas flytten går bra!
      Kram Lena

      Radera
  2. Åhh så härligt med nytt i sängen, gillar o krypa ner när de doftar rent. Riktigt snyggt va de ju också :=)

    kram Camilla

    SvaraRadera
  3. Ja vad fina de var! Kul med lite nytt :)
    Ha en skön kväll!
    Kram Ana

    SvaraRadera
  4. Så fina lakan, tyvärr har man alltid fullt i skåpet så jag får köra en ut och en ny in. Blir nog en tur till hemtex dom har så sköna påslagna och bra kvalité.Ha en bra dag/Theres

    SvaraRadera